perjantai 21. marraskuuta 2014

Vastahan tämä projekti aloitettiin...

Moikka!


Olin taas Kajn luona käymässä reilut pari viikko sitten (pahoitteluni postauksen myöhästymisestä!). Vielä kerran vaihdettiin vahvempaan lankaan, mutta sen tarkoituksena on lähinnä vakiinnuttaa hampaiden tämän hetkisiä paikkoja ja toivottavasti siirtää sitä kakkoshammasta, josta edellisessä postauksessa mainitsinkin. Se on jääräpäisesti vielä hieman vinossa, mutta se ei näy edestä ollenkaan - tunnen sen vain itse suun sisäpuolella. Jos hammas ei liiku, se ei maailmaa kaada! Hymy on jo täysin niissä uomissaan, joissa sen pitääkin olla. Luultavasti tulen tajuamaan muutoksen täysin vasta kun raudat otetaan pois. Nyt raudat ovat niin kiinteä osa purukalustoa, ettei metsää näe puilta.

Kyselin retentiolangan asentamisesta, ja sen pitäisi toivottavasti mahtua paikalleen. Se asetetaan hampaiden taakse pitämään hampaat paikallaan. Se tulee kuulemma hieman hankaloittamaan hampaiden putsausta, mutta tuskin niin paljoa, kuin paikallaan olevat raudat :)

Tässä myös kuvia loppusuoralta, pahoitteluni kuvien laadusta - puhelimeni kamera on todella surkea!


Tältä näyttää tällä hetkellä ja olen tyytyväinen! Sitten kun etuhampaiden alareunat vielä tasoitetaan kaiken päätteeksi, voin olla onnellinen uuden hymyn omistaja! :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti